Wild Blueknight Frog

Minun nimeni on Wild Frog ja olen kotoisin Belgiasta. Olen yli 5 vuotta vanha ja kaikille tiedoksi, että olen poika.

Hurmaava rouva Sonia, joka voitti minut aikoinaan arpajaisissa, oli minulle kuin äiti. Matkustelimme yhdessä paljon ja kävimme niin monissa Blue Knights -tapaamisissa kuin oli mahdollista. Voi pojat, että meillä oli hauskaa! Äitini kuitenkin sairastui vakavasti ja lopulta hän nukkui pois.

Äidin Blue Knights ystävät adoptoivat minut ja äitini muistoa kunnioittaen, minut valittiin Blue Knightsien omaksi sammakoksi.  Eipä ole muita sammakoita aikaisemmin valittukaan. Tällä hetkellä kierrän niissä maissa, joissa EC -tapaaminen pidetään. Tämän johdosta tulin tänne Suomeen Kroatiasta nyt toukokuussa ja ensi vuoden Suomen EC:ssä minut sitten annetaan Italiaan, koska vuoden 2018 EC on Roomassa. Kuten voitte ehkä jo arvatakin, elämäni on varsin huikeaa, täynnä mitä uskomattomimpia kokemuksia.

Jos haluatte tietää, missä kaikkialla olen käynyt tai mitä olen tehnyt, niin käykää facebook-sivullani  "wild blueknight frog".

Blueknight Frog kuvaa hyvin sitä henkeä, joka Blueknight maailmassa vallitsee, ystävyys, uusiin ihmisiin tutustuminen, vieraanvaraisuus ja seikkailut. Tule tutustumaan toimintaan ja koe tämä kaikki itse, yksin tai perheesi kanssa.